Nova Yatak Odası - Bellona Yatak Odası Modelleri - Yatak Odası Modelleri

Evlerin en mahrem odasına farklı bir hava katarak daha da gizemli ve güzel bir hale getirebilirsiniz. Uygun fiyatlar ve Bellona kalitesi bir araya sizin için getirilmiştir. Birbirinden güzel ve kaliteli malzemeler bir araya getirilerek yeni dönemin çizgilerini taşıyan en güzel yatak odası modelleri yalnızca sizin için oluşturulmuştur. Nova yatak odası takımı ile siz de yatak odanıza farklı bir hava ve güzellik katmak için daha fazla zaman harcamak zorunda değilsiniz. En güzel renk ve dokular bu modelde size özel tasarımlar ile buluşmuştur.

Nova yatak odası takımında evinizin durumuna göre değişikler yapabileceksiniz. Takım bünyesinde 150 veya 160 lık başlık ve karyola,  4 veya 5 kapılı gardırop, sürgülü gardırop, komodin, tuvalet masası, tuvalet aynası ve şifonyer bulundurmaktadır. Tamamen estetik çizgileri tamamlamak amacı ile bu ürün iki farklı renk opsiyonu ile satışa sunulmuştur. Ürünün en belirgin özelliği gardırop kapaklarında kullanılan boy aynalarıdır.

En sadece takımlardan en gösterişli takımlara kadar her birine farklı bir estetik kazandıran bu yapı sayesinde siz de odanıza farklı bir güzellik dahil edeceksiniz. Ayrıca kapak araları ve profillerinde görselliği artırıcı krom fitiller kullanılmıştır. Ayna bölümü görselliği bozmayacak şekil oval olarak tasarıma dahil edilerek uyum sağlanmıştır. Sağ ve sol yanlarda da aynı şekilde parlak krom fitil kullanılarak renklerin uyumu en güzel hale getirilmiş ve size sunulmuştur. Fonksiyonel olarak düşünülen gardırop içerisinde askılık ve raf bölümleri dahil edilmiştir.

Sizin için gereken tüm detayların düşünüldüğü bu Bellona modelinde size tek kalan güzel günleri yaşamaktır. Hayatın size hazırladığı sürprizleri beklemekten ise en güzel modeller sayesinde kendinize özel yaşam alanlarınızı oluşturarak devam etmelisiniz.