Dolce Bellaza Yatak Odası - Doğtaş Yatak Odası Modelleri - Yatak Odası Modelleri

Yatak odasında ferahlık ve lüksü bir arada yaşamak isteyenler için Doğtaş’tan Dolce Bellaza Yatak Odası Takımı. Mobilyacılık sektöründe 40 yılı geride bırakan Doğtaş “Sizinle yaşıyoruz” sloganıyla sizinle yaşayan ve yaşadığınız mekanlara özellik katan mobilyalar tasarlayarak hayatınıza kalite, zarafet ve mobilyadan beklenen her şeyi katıyor.

Doğtaş’ın exclusive design yani özel tasarımlarından sadece biri. Beyazın ferahlığı ve Doğtaş’ın lüksü bir arada. Beyazın renkler içindeki yeri her zaman başkadır. Ferahlığı, huzuru ve masumiyeti çağrıştırır. Eğer en önemli yaşam mekanlarından biri olan yatak odasında beyazı tercih ediyorsanız, bunu Doğtaş kalitesiyle de birleştirmelisiniz.  3 kapılı sürmeli dolap, şifoniyer, şifoniyer aynası, karyola, komodin gibi modüllerden oluşan Dolce Bellaza Yatak Odası Takımı Doğtaş kalitesini taşıyor.

Sektörde ilk kez ürünlerine 7 yıl garanti veren Doğtaş farkını şıklığı ve özel tasarımlarıyla olduğu kadar kalitesiyle de ortaya koyuyor. Dolce Bellaza Yatak Odası Takımı’nın modüllerinden 3 kapılı sürme dolap 2255cm genişlik, 270cm derinlik ve 2315m yükseklikte ve ortasında bulunan aynası sayesinde mekanı genişletiyor.  Dolce Bellaza Yatak Odası Takımı’nda özel tasarımın ve lüksün en çok ortaya çıktığı detaylardan biri de özel taşlı, kapitoneli kadife kumaşla kaplanmış karyola başlığı. Bu şık karyola başlığı takımın havasını en iyi şekilde yansıtan detaylardan sadece biri. Takımın diğer modülleri şifoniyer, şifoniyer aynası ve komodin şeklinde yer alıyor. Komodin sayısını belirlemek sizin elinizde. Şifoniyer ve komodinin ayakları ise klasik çizgiler taşıyor.   Dolabın, şifoniyerin ve komodinin üzerinde özgün tasarlanan ve takımınla uyum içinde olan kulplar mevcut.

Yatak odasında tercihiniz lüksten ve klasik çizgilerden yana ise Doğtaş’ın Dolce Bellaza Yatak Odası Takımı sizin için ideal bir seçim olacak. Beyazın ferahlığı, exclusive design’ın lüksü ve Doğtaş’ın kalitesi bu takımda buluştu.